Evaluare Nationala clasa a VIII-a, 2021

După simulare, vine examenul pe bune…

Încă mai ai timp! Alătură-te unei comunități de peste 62.000 de utilizatori și pregătește-te cu lecțiile video, testele, exercițiile și problemele rezolvate de pe ExamenulTău!

INTRĂ ÎN APLICAȚIE

ExamenulTau.ro asigura o pregatire corecta si eficienta pentru primul examen important din viata copilului – vezi sectiunile pregatire la matematica si pregatire la limba romana.

Pregatirea din timp este vitala pentru orice examen. Chiar si asa, recapitularea intregii materii poate dezvalui mici scapari in cunostintele elevului.

Nota de la examenul de Evaluare Nationala clasa a 8-a este foarte importanta deoarece conteaza la examenul de admitere la liceu. In plus, este o insumare a ultimilor 4 ani scolari si poate contribui la cresterea respectului de sine. Asigura-te ca va trece cu brio examenul de Evaluare Nationala.


Examenul de Evaluare Nationala la Matematica clasa a VIII-a

Evaluarea Nationala la matematica se sustine pe data de 24 iunie 2021. Din rezultatele inregistrate in anii anteriori, ajungem la concluzia ca proba la matematica este cea care da cele mai mari batai de cap elevilor.


Examenul de Evaluare Nationala la Limba romana clasa a VIII-a

Pe data de 22 iunie 2021 are loc proba de limba si literatura romana pentru Evaluarea Nationala 2021 a elevilor de clasa a 8-a.

Subiectele de la Evaluarea Nationala romana din 2020 nu i-au pus foarte mult in dificultate pe elevi. O spun rezultatele de la Evaluarea Nationala 2020: 80,6% dintre elevi au obtinut note peste 5 la Evaluarea Nationala la romana, comparativ cu matematica, unde procentul a fost de 62,7%.


Despre subiectele la Evaluarea Nationala 2021

Ar trebui sa stii ca sunt anumite cerinte pe care subiectele de examen de la Evaluarea Nationala la matematica si romana trebuie sa le respecte. Ele trebuie sa fie formulate clar, precis si sa respecte programa pentru Evaluarea Nationala.

In privinta nivelului de dificultate s-a stabilit ca se vor elabora subiecte de nivel mediu care sa permita rezolvarea in 120 de minute.


Subiecte de Matematica si Limba si Literatura Romana de la Evaluarea Nationala 2016

Daca vreti sa va faceti o idee despre cum vor fi probele de matematica si limba romana pentru Evaluarea Nationala, puteti descarca in format PDF subiectele din 2016. De asemenea, iti oferim si baremul dupa care profesorii au corectat lucrarile.


Modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala 2019REGULAMENT EVALUARE NATIONALA 2021
TESTE GRILA LIMBA ROMANA SI MATEMATICAȘtii deja la ce liceu vrei să intri?

Vino acum să te pregătești pentru Evaluarea Națională 2021 pe platforma ExamenulTău. Viitorii tăi colegi de liceu sunt deja aici :)

INTRĂ ÎN APLICAȚIE

Contact


intuitext.ro
Program
Luni - Vineri: 0900 - 1800
Telefon
0372 156 300
Email
contact@examenultau.ro