Intrebari frecvente despre platforma ExamenulTau

Ce este portalul ExamenulTau?

ExamenulTau.ro este un produs online, sub umbrela INTUITEXT, marca proprietate a SC Softwin SRL. ExamenulTau.ro este singurul produs educational online din Romania recomandat elevilor din clasele V – VIII pentru pregatirea temelor zilnice, recapitularea de dinaintea lucrarilor de control si tezelor si in pregatirea pentru Evaluarea Nationala, clasa a VIII-a.

Platforma online ExamenulTau cuprinde sectiuni de testare, de invatare, recapitulare, autoevaluare, exersare si simulare de examen, care permit completarea cunostintelor printr-o strategie de invatare adaptata nivelului de cunostinte, prin identificarea eficienta a zonelor cu performante deficitare si ghidarea invatarii prin recomandari specifice.

Ce NU este ExamenulTau?
Produsul educational online ExamenulTau NU ESTE:
  • Un CD / o culegere / un caiet de exercitii / un manual

    ExamenulTau este o platforma online, disponibila online, atata timp cat exista o conexiune la internet.

  • Valabil permanent
Valabilitatea licentelor este de 1 an scolar si respectiv 2 ani scolari, in functie de pachetul de pregatire achizitionat. Dupa expirarea perioadei de valabilitate a licentelor va fi nevoie sa reachizitionati un pachet de pregatire pentru prelungirea accesului la platforma.
Ce pachete de pregatire sunt disponibile?

In prezent sunt disponibile pachete de pregatire la Romana, Matematica si respectiv, Romana+Matematica, valabile 1 an scolar sau 2 ani scolari.

Pentru detalii, acceseaza sectiunea Ce primesti.

Ce contine un pachet de pregatire?

Fiecare pachet contine filme de invatare-recapitulare, galerii de imagini recapitulative, probleme rezolvate pas cu pas, teste de fixare diverse, teste fulger, teste de evaluare de mai multe tipuri (pe capitol, multicapitol, teste recomandate, etc.), teste tip simulare de examen, etc.

Pentru detalii, acceseaza sectiunea Pregatire Matematica sau Pregatire Romana .

Cum pot accesa portalul ExamenulTau si continutul acestuia?

Pentru a accesa platforma online ExamenulTau si continutul acesteia, trebuie sa-ti creezi un cont. Crearea contului este gratuita. Pentru a accesa pachetele de pregatire sau orice sectiune a acestora, trebuie sa activezi mai intai pachetul dorit.

Activarea se face prin introducerea in aplicatie a codului/codurilor de licenta primit/e in urma achizitionarii unui pachet de pregatire.

Cum pot achizitiona o licenta pentru un pachet de continut?
Cum imi fac un cont?

Pentru a crea un cont acceseaza butonul Inregistrare si completeaza toate campurile solicitate. Crearea unui cont este gratuita, si iti ofera acces si la celelalte comunitati si site-uri din reteaua Intuitext – Softwin: didactic.ro, ViitoriOlimpici.ro, olimpiade.ro, suntParinte.ro

Nu pot intra in contul meu...

Pentru autentificare, trebuie sa completezi in sectiunea Autentificare numele de utilizator/e-mailul si parola pe care le-ai stabilit cand ti-ai creat contul. Dupa completare, apasa butonul Autentificare. Daca apare mesajul Utilizator sau parola gresita!, verifica daca ai scris corect datele de logare si daca nu este activat butonul Caps Lock de pe tastatura.

Mi-am uitat parola...

Daca ai uitat parola, te rugam sa folosesti functionalitatea Recuperare Parola

Ma pot loga pe platforma de la orice computer?

Da, folosind numele de utilizator/emailul pe care l-ai stabilit la crearea contului si parola aferenta, si cu conditia sa ai o conexiune la internet.

Contact


intuitext.ro
Program
Luni - Vineri: 0900 - 1800
Telefon
0372 156 300