Suntem in peste 35.000 de case din 383 localitati din Romania!

TESTIMONIALE 73

“Parerea mea despre produs este excelenta! Produsul a fost conceput de o echipa cu un real talent in acest domeniu. Acopera intregul domeniu, este foarte explicit si permite o recapitulare rapida a materiei, dar vine cu o inovatie - testarea in conditii de examen, fapt care aduce un plus de incredere copilului...”

Tincuta V.

mama unui copil in clasa a VIII-a

“Parerea mea este ca ar trebui propusa ca material didactic in scoli.”

Beatrice I.

director scoala gimnaziala, Bucuresti

“Inainte de testarile pe capitole ale elevilor si la teza.......Sugestia mea ar fi sa creati si pentru fizica, chimie si poate pentru informatica un program asemanator.....In incheiere revin doar ca sa subliniez necesitatea ca produsul sa fie promovat in scoli cu adevarat si folosit pe scara larga. E pacat ca nu este cunoscut de copii care au atata nevoie de el (un meditator are nevoie si de abilitati pedagogice ca sa poata preda eficient unui copil). Dar acest produs reuseste mai mult de atat - el ofera si incredere copilului in cunostintele dobandite datorita modulului de testare ...stralucita idee!”

Traian C.

tatal unui elev in clasa a VII-a

“Singura parere de rau este ca nu l-am cumparat mai devreme. Eu am cumparat pentru baiatul meu matematica deoarece aici stiam ca are niste lipsuri pe care observ ca le acopera foarte bine cu filmele de predare si capitolele de continut. Imi pare rau ca nu mi-am putut permite si pentru romana, dar platforma de invatare pentru matematica este excelenta. Sper sa aiba rezultate deosebite la evaluare. Va multumesc.”

Dumitru I.

tatal unui elev de clasa a VIII-a

“Consider ca este e modalitate foarte buna si atractiva, ce vine in ajutorul copiilor nostri.”

Tudor U.

tatal a doi copii in clasele a VII-a si respectiv a VIII-a

“Ma bucur ca exista astfel de platforme care vin in ajutorul copiilor care doresc sa se pregateasca pentru examene.”

Mirela I.

diriginte gimnaziu, Timisoara

“Suntem foarte multumiti. Fiicei mele ii este foarte utila aceasta platforma, ajutand-o sa-si fixeze mult mai usor unele notiuni pe care nu le-a inteles in clasa, iar pretul este acceptabil. Multumesc.”

Tatiana M.

mama unui copil in clasa a VIII-a

“Apreciez in mod deosebit aceasta platforma deoarece ofera o varianta alternativa de invatare pentru copiii pentru care varianta traditionala - scoala, meditatii, nu au prezentat niciun interes.”

Adrian S.

tatal unui copil in clasa a VIII-a

“Am achizitionat pachetul pentru clasa a VIII -a, desi fetita mea termina acum clasa a VII-a. M-am gandit ca este un moment foarte bun sa inceapa sa se familiarizeze mai bine si cu materia de clasa a VIII-a, prevazuta mai ales pentru examen.“

Radu A.

tatal unui copil in clasa a VII-a

“Apreciez structurarea materiei pe capitole, filmele de prezentare, dar si modalitatile de evaluare.“

Iulian B.

profesor gimnaziu, Bucuresti

“De cand am achizitionat pachetul, fetita mea lucreaza zilnic, cu mai mult interes si cu mai mare placere. Reusita la testele de evaluare pe care le sustine in platforma ii aduc bucurie si ii sporesc increderea in fortele proprii.”

Valentina P.

mama unei eleve de clasa a VII-a

“Sunt foarte convinsa ca am facut o achizitie deosebit de buna, cu atat mai mult cu cat si mie, ca parinte, imi este utila, daca vreau sa ma informez pentru a o sprijini in procesul de invatare. MULTUMESC, EXAMENUL TAU!”

Gabriela G.

mama unui copil in clasa a VIII-a

“Platforma de invatare este utila si usor de folosit . Va multumesc!”

Daniela C.

mama unui copil in clasa a VIII-a

“E un produs nou si atractiv.“

Cristi L.

tatal unui copil in clasa a VI-a

“Sunt cadru didactic si este prezentata matematica “altfel”, mai pe gustul elevilor. Le-am recomandat si lor si am luat o licenta si la scoala.”

Rodica M.

profesor de matematica

“Mi-as fi dorit sa comand mai devreme. Sper sa ii fie util si acum copilului meu. Am rasfoit cateva articole si par foarte bine explicate.”

Ionelia Z.

mama unui copil in clasa a VIII-a

“Mi s-a parut foarte interesanta metoda dumneavoastra de predare si utilizand filmele am putut sa-l atrag mai mult pe pustiul meu si sa-l ajut sa inteleaga mai usor notiunile respective.”

Ana-Maria D.

mama unui copil in clasa a VI-a

“Platforma Examenultau.ro este o modalitate usoara si atractiva de a te pregati pentru examen. Copilul meu este extrem de incantat. Asteptam sa vedem si rezultatele.”

Evelina K.

mama unui copil in clasa a VIII-a

“Am cumparat si anul trecut un pachet si ne-am convins de utilitatea lui. Anul acesta cu atat mai mult m-am grabit sa-l achizitionez. Multumesc echipei care a conceput platforma si profesorilor care au structurat eficient materia! “

Bianca C.

mama unui copil in clasa a VII-a

“Ajuta la simplificarea temelor. Foarte util!!”

Madalina E.

mama unui copil in clasa a VI-a

“Platforma este extraordinara. Copilul isi poate reaminti oricand cunostintele, este un mod de a invata fara stres, sub forma de joc, se poate spune ca invata pentru el si nu pentru examen. Nu tipa nimeni, nu se supara nimeni, nu te cearta nimeni pe platforma. Ar trebui sa existe la toate materiile astfel de programe deoarece fiecare copil are ritmul sau de invatare si se poate spune ca sunt de un real ajutor. Copiii trebuie sa invete pentru ei, pentru bagajul lor de cunostinte pe care sa- l poata folosi mai tarziu in viata, pentru a-si dezvolta gandirea si inteligenta, iar platforma le acorda modalitatea si timpul necesar pentru a depasi dificultatile scolare si a se autoactulaliza firesc. Felicitari!”

Adelina F.

mama unui copil in clasa a VIII-a

“Vb dupa afisarea rezultatelor la simulare.“

Dumitru A.

tatal unui copil in clasa a VIII-a

“A fost buna, si a ajutat-o la recapitularea pentru simulare.“

Dorian S.

tatal unui copil in clasa a VIII-a

“Este o platforma foarte bine facuta si chiar o recomand tuturor parintilor si copiilor. Este un bun profesor pentru acasa!”

Marieta J.

mama unui copil in clasa a VII-a

“Ideea dumneavoastra mi se pare foarte buna, deoarece copiii s-au saturat de manuale si auxiliare! O aplicatie ca aceasta este mult mai atractiva pentru ei.”

Simona M.

mama unui copil in clasa a VIII-a

“De cativa ani urmaresc cum se preda limba romana in mai multe scoli. Sunt dezamagita! Totul se rezuma la dictat teorie, teme pentru acasa (care nu sunt verificate in clasa) si imediat test. Copilul nici nu are timp sa-si insuseasca lectia, ca imediat da test.“

Petronela R.

mama unui copil in clasa a VIII-a

“Ca sugestie: ar fi bine daca ati mai adauga la partea de gramatica niste teste pe fiecare subcapitol. Va multumesc si va urez succes in continuare!”

Doru M.

tatal unui copil in clasa a VII-a

“Inca nu a sustinut evaluarea nationala, dar il ajuta sa se pregateasca pentru evaluare si sa isi clarifice notiunile pe care nu le-a inteles.”

Gheorghe T.

tatal unui copil in clasa a VIII-a

“Am observat un interes crescut din partea fiului meu, chiar si din partea fratelui sau, care este in clasa a cincea.“

Florin D.

tatal unui copil in clasa a VI-a

“Imbinarea mijloacelor moderne cu teoria fac acest program atractiv pentru elevi. Poate deveni un important instrument didactic care imbina utilul cu placutul si detensioneaza orele anoste de gramatica. Literatura devine mai "simpatica" atunci cand experimentam imagini sugestive. Asta ofera aceasta platforma: distractie. Imbinarea a doua stiluri de invatare il face si mai eficient pentru toti cei care il folosesc frecvent. Recomand cu incredere.”

Dragos S.

profesor gimnaziu, Bucuresti

“M-a ajutat sa inteleg nivelul de complexitate pana la care trebuie sa mearga un copil de varsta lui. In acelasi timp am vazut absurditatea programei pe componenta de gramatica (foarte bine sistematizata in platforma, dar cu rezultate catastrofale asupra mintii copilului).”

Florentina P.

profesor gimnaziu, Constanta

“Mi-au placut explicatiile, schemele sunt bune, felicitari.“

Marian E.

tatal unui copil in clasa a VI-a

“Copilul meu este clasa a 5-a. Din experienta anilor trecuti cand am achizitionat tot felul de auxiliare care zac si acum in dulap nedeschise, m-am gandit sa incercam platforma dumneavoastra. Observ un interes mai mare pentru invatare din partea copilului.”

Beatrice B.

mama unui copil in clasa a V-a

“Doresc si pentru fizica, deoarece cea pentru mate si romana e f. utila!”

Damian S.

tatal unui copil in clasa a VI-a

“Am achizitionat pachetul pentru intelegerea mai rapida a notiunilor teoretice si diversitatea exercitiilor rezolvate. Nu am apelat la meditatii.“

Alina G.

mama unui copil in clasa a VIII-a

“Reprezinta o modalitate moderna si accesibila de aprofundare a notiunilor destinate Evaluarii Nationale. In mod cert este eficienta!”

Simona I.

profesor Limba si Literatura Romana

“Ofera elevilor un mod atractiv de a recapitula continuturile pentru examen.”

Mirela I.

diriginte clasa a VIII-a

“Pentru moment, platforma ExamenulTau il ajuta pe copil in explicarea unor lectii si in rezolvarea problemelor de geometrie. Vom vedea nota la Evaluare de anul viitor.”

Cristian P.

tatal unui elev in clasa a VII-a

“Timpul este pretios in zilele noastre. Era dificil sa ajunga la un profesor; este mai scump un profesor.”

Victorita V.

mama unui copil in clasa a VIII-a

“Mi-a suras ideea existentei unei metode alternative de invatare si verificare a cunostintelor.“

Cristinel A.

tatal unui copil in clasa a VI-a

“Baiatul meu invata mult mai usor vizualizand. Apreciez sintetizarea materiei si testele de evaluare pe capitole de materie.”

Ofelia M.

mama unui copil in clasa a VIII-a

“Mi-a placut ExamenulTau pentru ca are toata materia la un loc si exercitii si exemple de teste.”

Alexandra N.

mama unui copil in clasa a VIII-a

“Cel mai mult ii plac lectiile explicate si exercitiile rezolvate pas cu pas. Multumim!”

Ancuta C.

mama unui copil in clasa a VII-a

“ExamenulTau reprezinta o metoda diferita de invatare fata de cele clasice, pe suport hartie. Materia este bine sistematizata /structurata si prezinta sintetic informatiile necesare pentru a aborda subiectele de literatura romana.”

Vasile T.

profesor romana

“Totul este pe calculator si ii place foarte mult! Ii imbunatateste modul de invatare si rezolvare.”

Ionut C.

tatal unei eleve in clasa a VI-a

“Are multe teste si notiunile sunt bine structurate. Notiunile teoretice sunt prezentate intr-un mod atractiv.”

Melania B.

mama unui elev in clasa a VIII-a

“Sintetizare foarte buna a notiunilor teoretice, aplicatii foarte bine explicate.“

Marian U.

profesor matematica si diriginte la clasa a VIII-a

“Are posibilitatea de a exersa si fixa notiunile in sistem avizat. Ma bucur foarte mult ca a aparut acest produs pe piata!”

Emanuela T.

mama unui copil in clasa a VIII-a

“Este bine structurata materia pentru evaluare. Baiatul o foloseste pentru fixarea cunostintelor.”

Cristinel P.

tatal unui copil in clasa a VIII-a

“Este exact ca un profesor virtual util!”

Iuliana D.

mama unui copil in clasa a VIII-a

“Inainte de a cumpara, am intrat pe platforma timp de 24h gratuit si am realizat ca reprezinta un ajutor deosebit pentru elevii care vor sustine examenul de capacitate. Multumim din partea intregii clase!”

Otilia P.

diriginte clasa a VIII-a

“Anumite lectii sunt mai bine explicate.”

Dana C.

mama unui copil in clasa a VII-a

“Testele de evaluare sunt eficiente, capitolele de continut sintetizeaza materia.”

Costela M.

mama unui copil in clasa a VII-a

“Il ajuta sa inteleaga lectiile si e foarte multumit. O sa luam si la anu, regretam ca nu am luat licenta de doi ani.”

Octavian P.

tatal unui copil in clasa a VII-a

“Este un mod util si atragator, pentru copiii din generatia de azi, pentru a-si insusi mai bine cunostintele.”

Tudorita V.

profesor Limba si Literatura Romana

“Este foarte buna pentru exersarea cunostintelor.”

Aurelia S.

mama unui copil in clasa a VIII-a

“Are materia de examen sistematizata si expusa intr-un mod atractiv.”

Valeria S.

mama unui copil in clasa a VIII-a

“Ne place foarte mult deoarece ofera o varianta noua si atractiva de consolidare si autoevaluare a cunostintelor necesare copilului meu pentru evaluarea nationala de la clasa a VIII-a.”

Lucica F.

mama unui copil in clasa a VIII-a

“Am vazut DEMO-ul si m-a convins ca va fi un ajutor in pregatirea suplimentara pentru Evaluarea Nationala.”

Emil T.

tatal unui copil in clasa a VIII-a

“Ma refer doar la clasa a 5-a limba romana. In primul rand foarte usor de folosit. In al doilea rand mi-as fi dorit mai multe teste pe fiecare capitol ( ex. substantiv, pronume, verb etc).“

Carmen I.

mama unui copil in clasa a V-a

“Reprezinta o modalitate moderna si accesibila de aprofundare a notiunilor destinate Evaluarii Nationale. In mod cert este eficienta.”

Denisa V.

mama unui copil in clasa a VIII-a

“Deocamdata suntem la inceput in descoperirea platformei, dar sunt sigura ca ii va fi de ajutor lui Vlad, fiul meu.”

Eduard L.

tatal unui copil in clasa a VII-a

“A ajutat in testarea cunostintelor.”

Larisa – Elena M.

mama unui copil in clasa a VIII-a

“Platforma Examenultau a crescut atentia copilului meu pe perioada pregatirii pentru EN, a stimulat motivatia invatarii prin raportarea in timp real a rezultatelor obtinute si sublinierea progreselor inregistrate. Inlocuieste cu succes meditatorul care de multe ori poate fi subiectiv datorita remunerarii.”

Tania N.

mama unui copil in clasa a VIII-a

“Ofera elevilor un mod atractiv de a recapitula continuturile pentru examen.”

Petre O.

diriginte clasa a VIII-a

“Este foarte utila datorita sintetizarii materiei si testelor de evaluare pe capitole de materie.”

Radu M.

tatal unui copil in clasa a VIII-a

“Are toata materia la un loc + exercitii si exemple de teste. Completeaza programa scolara. Imi place!”

Sanda O.

mama unui copil in clasa a VIII-a

“Imi plac cel mai mult lectiile explicate si exercitii rezolvate pas cu pas. Bravo, ne trebuia asa ceva!”

Rodica S.

mama unui copil in clasa a VI-a

“Reprezinta o metoda diferita de invatare fata de cele clasice, pe suport hartie, iar materia este bine sistematizata.”

Laurentiu C.

tatal unui copil in clasa a VII-a

“Prezinta sintetic informatiile necesare pentru a aborda subiectele de literatura romana. Sectiunea de matematica este completa si ii imbunatateste modul de invatare si rezolvare. Felicitari!”

Nina R.

cadru didactic si parinte al unui copil in clasa a VII-a

“Totul este pe calculator si ii place asta. Are multe teste si notiunile sunt bine structurate. Imi spune ca acum intelege mai bine ce ii da la teme.”

Gelu A.

tatal unui copil in clasa a VIII-a

“Este prea curand ca sa pot face o evaluare pertinenta a continutului. Dupa cateva zile de experimentare si observatii asupra copilului am constatat nerabdarea acestuia de a trece direct la teste. Imi place faptul ca se pot face verificari la nivel de lectie, de tema cat si testare la nivel de capitol. Ce am observat: la o noua deschidere a portalului, evolutia din sedinta anterioara nu a fost salvata asa ca raportul de evolutie a lectiei nu afiseaza nicio valoare. Probabil ca testul nu a fost finalizat (am sa verific si acest aspect).”

Magda S.

mama a unui copil in clasa a VIII-a

“Copilul meu este multumit si asta conteaza cel mai mult!”

Dorian T.

tatal unui copil in clasa a VIII-a

Diana si Eduard au intrat la liceele la care si-au dorit
pregatindu-se cu ExamenulTau.ro!

Afla chiar de la acestia cum au reusit!


Spune-ne si tu parerea ta despre ExamenulTau! Lasa-ne un testimonial pe contact@examenultau.ro !

Contact


intuitext.ro
Program
Luni - Vineri: 0900 - 1800
Telefon
0372 156 300
Email
contact@examenultau.ro