ExamenulTau.ro – invatare eficienta, elevi fericiti

22/11/2016
platforme online invatare eficienta

platforme online invatare eficienta

Platformele online – pentru o invatare eficienta

Carti, caiete, caiete speciale, caiete auxiliare, caietele elevului, culegeri, dictionare, gazete, reviste scolare, manuale, antologii – iata instrumentele de studiu pe care trebuie sa le foloseasca, in principiu in fiecare zi, un elev constiincios. Notele din catalog, temele zilnice, tezele, examenele, cariera – miza e mare si tocmai de aceea multi copii poarta cu greu povara acestor responsabilitati.

La randul lor, parintii sunt preocupati atat de viitorul copiilor lor, cat si de fericirea acestora. Adultii se tem ca acestia sa nu priveasca scoala cu teama, nu vor sa dezvolte anxietate de performanta si spera ca in viitor curiozitatea, initiativa si spiritul critic al copiilor lor sa nu fie innabusite de un sistem invechit.

Din fericire, de cativa ani incoace educatia din Romania a permis patrunderea unor metode alternative de studiu, special create pentru noua generatie de copii digitali.

INTUITEXT creeaza ExamenulTau.ro

Intuitext, compania de produse educationale din cadrul Softwin Group, a inteles noul context in care cresc, se dezvolta si invata elevii de astazi, asa ca a creat un produs deosebit, in acord cu dorintele si nevoile lor.

ExamenulTau, de pilda, este o platforma de invatare destinata copiilor din clasele a VII-a si a VIII-a, care vor sa se pregateasca la Limba Romana si Matematica atat pentru temele zilnice, cat si pentru teze sau Evaluarea Nationala.

ExamenulTau.ro nu este un site, ci un produs online, pe care elevii il pot accesa dupa achizitionarea unei licente:

Licenta valabila pentru un an scolar

  • Matematica 248,9 lei
  • Matematica si Romana 399 lei (pret redus cu 20% din totalul de 498,8 lei)
  • Romana 248,9 lei

Licenta valabila pentru doi ani scolari

  • Matematica 399 lei
  • Matematica si Romana 798 lei
  • Romana 399 lei

Dupa ce au ales tipul de licenta in functie de nevoile lor, elevii se autentifica cu datele corespunzatoare si pot accesa tot ce le ofera acest produs inovator: probleme rezolvate in pasi, filme de predare, exercitii sau teste, toate in conformitate cu programa scolara. Astfel, copiii isi pot verifica cunostintele pe capitole, invata, exerseaza, descopera cum se rezolva anumite probleme si se pregatesc fie pentru teme, fie pentru teze sau chiar Evaluarea Nationala de la finalul clasei a VIII-a. In plus, parintii vor afla ce stiu copiii lor, ce notiuni li se par mai greu de invatat sau cat mai au de invatat din programa de Evaluare Nationala.

ExamenulTau – mai atragator decat predarea clasica

Desi vine in completarea invatarii clasice, de la scoala, invatarea online are cateva beneficii foarte clare. In cazul platformei ExamenulTau, informatiile sunt accesibile oricand, elevii putand accesa acest produs educational online atunci cand au timp. In plus, filmele de predare pot fi vizualizate de cate ori este nevoie, fie ca elevii vor sa se pregateasca pentru temele zilnice, fie pentru teze sau Evaluarea Nationala. Si in ceea ce priveste problemele rezolvate in pasi, dar si testele, copiii de gimnaziu au posibilitatea sa-si verifice cunostintele si sa aprofundeze materia la Limba Romana sau Matematica.

Nu uita sa dai share:
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.