ExamenulTau – platforma disponibila oricand

23/11/2016
platforma-disponibila-oricand

platforma-disponibila-oricand

Exact ca in moda, fiecare generatie de elevi cunoaste si recunoaste cateva nume importante atunci cand vine vorba de profesori meditatori. Fie ca sunt de la scoala unde invata adolescentii care vor lectii suplimentare, fie ca predau la alte scoli, profesori celebri pentru rezultatele obtinute de elevii lor sunt cautati de parinti dornici ca si copiii lor sa-si construiasca o educatie solida.

Problema in astfel de situatii este ca acesti profesori nu mai au foarte mult timp la dispozitie, iar distanta intre doua meditatii poate ajunge sa fie chiar si de doua saptamani. In consecinta, oricat de bun ar fi profesorul meditator, intervalul prea mare intre doua lectii particulare, face ca rezultatele scolare ale elevilor sa nu fie atat de spectaculoase pe cat si-ar dori parintii.

ExamenulTau – „profesorul meditator“ oricand la dispozitia elevilor

Din fericire, in ultima perioada, invatamantul romanesc a permis patrunderea unor noi metode de studiu, perfect adaptate noilor generatii de elevi: manualele digitale sau platformele online, fiind doua astfel de exemple.

Pasionati de tehnologie si gadgeturi, la curent cu toate noutatile in materie de jocuri, aplicatii si alte produse online, adolescentii nu par sa mai rezoneze cu vechile metode de predare si invatare.

Manualele stufoase, culegerile intimidante, caietele speciale sau temele pentru scoala sau pentru meditatii ingreuneaza procesul de invatare si determina o atitudine destul de rezervata a elevilor in raport cu scoala.

Intelegand nevoile si dorintele tinerilor de astazi, dar si evolutia societatii la nivel global, Intuitext a creat un produs inovator care raspunde tuturor cerintelor elevilor. ExamenulTau nu este un site, ci o platforma online, un produs de invatare pe care copiii din clasele a VII-a si a VIII-a il pot accesa dupa achitionarea unei licente si care le ofera resurse inedite de invatare la Limba Romana si Matematica.

Cum i-a ajutat ExamenulTau pe elevi

Utilizand ExamenulTau  elevii, dar si parintii care doresc sa-si ajute copiii sa invete cu placere vor intelege: de ce unii utilizatori au declarat ca datorita platformei Examenul Tau nota lor la Evaluarea Nationala a crescut cu 2 puncte, de ce pentru altii a fost ca un profesor meditator la care au avut acces tot timpul, fie ca doreau sa se pregateasca pentru teme, sa-si verifice cunostintele sau sa se pregateasca pentru cele mai importante etape: tezele si Evaluarea Nationala de la finalul clasei a VIII-a, dar si cat de important a fost faptul ca erau autonomi, ei putand accesa „profesorul meditator“ oricand aveau nevoie de ajutor la Limba Romana sau Matematica.

In plus, dupa ce s-au pregatit cu acest produs online de invatare, cativa elevi ne-au marturisit urmatoarele aspecte din experienta lor directa cu ExamenulTau.ro:

  • Avantajul platformei este ca lucrez acasa, cand am timp. Mi-am amintit explicatiile din clasa si mi-am lamurit neclaritatile. Eu consider ca platforma mi-a fost folositoare, deoarece mi-am atins scopul, nota 10 la teza la limba romana.“ (Cezar Zlatea)
  • Platforma a fost usor de parcurs, bine pusa pe categorii si o utilizam zilnic.“ (Tanasescu Stefan)
  • Platforma ExamenulTau.ro mi s-a parut foarte folositoare, usor de parcurs,
    cu filmulete clare. Am folosit-o aproape in fiecare zi. Mi-a fost de mare ajutor la recapitulari pentru Evaluarea Nationala si am reusit sa intru la un liceu bun. Avantaje: toata materia claselor 5-8 este grupata intr-un singur loc, exercitiile la matematica sunt rezolvate in pasi, testele interactive foarte folositoare pentru autoevaluare.“ (Cristian Slate)
  • Platforma mi s-a parut completa si bine structurata, pe intelesul meu, iar filmuletele mi s-au parut amuzante si clare. Pe mine personal cred ca m-a ajutat sa -mi usurez mult recapitularea finala, a fost ca si cum am recapitulat cu un profesor. “ (Vlad Ivanescu)

Vesti bune!
Platforma ExamenulTau este acum la reducere!
Vezi oferta noastra curenta:

Nu uita sa dai share:
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.