Recapitularea la romana – este mai eficienta invatarea prin filmele de predare sau citind din manual?

02/03/2017
invatare online romana

invatare online romana

Recapitularea la romana – online sau prin culegeri?

O simpla cautare pe internet iti returneaza o multitudine de metode de invatare mai rapida, mai usoara, mai eficienta. Insa dintre atatea optiuni, de unde stim pe care sa o alegem? Care este cea mai eficienta dintre cele eficiente?

Acest gen de intrebari apasa zilnic pe umerii elevilor deja incarcati de grijile evaluarii nationale din vara. Mai mult, parintii acestora impartasesc aceste temeri, iar perioada de final a gimnaziului se transforma intr-una presarata cu neliniste pentru toata familia.

Din fericire insa, metodele de invatare evolueaza si acestea in ritm alert, odata cu telefoanele super-inteligente si celelalte gadgeturi nelipsite din ghiozdanele pustilor.

Incet-incet culegerile grele au incaput in intregime pe o simpla aplicatie, iar platformele online si produsele educationale online au inceput sa ia locul ghiozdanelor doldora de carti.

Beneficiile? O multitudine! De la usurarea efectiva a invatarii, pana la accesul facil si mult mai rapid la informatie. Toate acestea sunt acum posibile multumita noilor metode de invatare care castiga din ce in ce mai mult teren.

Dar invatarea online nu este doar usoara si la indemana, ci si mult mai eficienta decat citind din manuale scolare.

Daca si copilul tau isi pierde rapid rabdarea cand trebuie sa citeasca pagini si pagini de continut pentru a recapitula pentru lucrarile de control la romana, atunci metoda de invatare urmarind filme online este ideala pentru acesta.

Pachetul ExamenulTau.ro de pregatire la limba si literatura romana contine 104 lectii online din intreaga materie a claselor V – VIII. Aceste filme sunt usor de urmarit si ascultat, iar acestea acopera domeniile lexic, teorie literara, morfologie, sintaxa propozitiei si sintaxa frazei.

Tot in platforma copilul tau gaseste nici mai mult nici mai putin de 94 de teste si simulari ale Evaluarii Nationale, clasa a VIII-a, care il vor ajuta sa isi testeze cunostintele si sa afle exact cat este de pregatit pentru examen.

Cu mai putin de 2 saptamani pana la simulari, pachetul de pregatire ExamenulTau.ro este exact ce ii trebuie copilului tau pentru a obtine o nota mare.

Dar platforma ofera mai mult decat pregatire teoretica, ci ii pune copilului la dispozitie si exercitii rezolvate in pasi si explicate, pentru a-i arata nu numai rezultatul pe care trebuie sa il obtina, ci si modalitatea prin care se ajunge la acesta.

O alta resursa extrem de importanta a platformei este raportul personalizat de activitate. Pe acesta il poti urmari si tu, ca parinte, pentru a observa evolutia copilului si a vedea la ce capitole mai necesita aprofundare.

Platforma inteligenta ii ofera copilului sustinerea necesara pentru un proces de invatare eficientizat si ii ofera prin intermediul raportului de activitate recomandari de invatare specifice nivelului sau de pregatire. Mai exact, daca acesta a luat o nota slaba la un test, platforma identifica exercitiile la care acesta a raspuns gresit si capitolele din care fac parte, pentru a-i recomanda cu acuratete un plan de invatare.

Incearca si tu platforma alaturi de copilul tau! In primele 24h accesul este complet gratuit!

Nu uita sa dai share:
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
The following two tabs change content below.

Bianca Varbanciu - Editor Coordonator ExamenulTau.ro

Bine ati venit pe Blogul ExamenulTau.ro! Aici veti gasi informatii utile despre Examenul de Evaluare Nationala, clasa a VIII-a, admiterea la liceu, sfaturi de invatare si multe altele. Testele si meditatiile online la matematica si romana care se regasesc in platforma ExamenulTau.ro va vor ajuta sa intrati la liceul dorit! Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.