Ultima recapitulare inainte de Evaluarea Nationala, clasa a VIII-a

06/06/2016
recapitulare-evaluare-nationala

recapitulare-evaluare-nationala

Copilul tau este gata de examen? Stim ca pe ultima suta de metri emotiile pot fi coplesitoare pentru copilul tau, cu atat mai mult cu cat rezultatele examenului de Evaluare Nationala vor decide daca acesta va intra la liceul dorit!

Asadar, pe ultima suta inainte de Evaluarea Nationala, clasa a VIII-a, ExamenulTau propune pentru copilul tau o recapitulare rapida si eficienta, prin urmatorii pasi:

Cu ajutorul testelor pe capitol, multicapitol, pe disciplina si simularile de examen, copilul tau va putea sa identifice notiunile pe care nu le stapaneste pentru a sti exact ce lectii mai are de aprofundat.

  • Filme de predare si probleme rezolvate in pasi

Platforma pune la dispozitia copilului tau filme de predare si probleme rezolvate in pasi, explicate intr-o modalitate simpla si placuta, care il vor ajuta pe acesta sa isi fixeze exact notiunile pe care le-a identificat ca nu le stapaneste, prin teste si simulari.

  • Fise de sinteza

Acestea pot fi descarcate si printate, pentru ca elevul sa le poata lua cu el oriunde. Astfel, acesta va putea recapitula notiunile respective oricand si oriunde doreste – inainte de un test sau examen, in vizita la bunici, in autobuz in drum spre scoala.

Echipa formata din 15 profesori si psihologi care au contribuit la crearea platformei de invatare ExamenulTau.ro recomanda aceasta metoda de recapitulare pentru elevii care sustin examenul de Evaluare Nationala.

Asigura-i copilului tau toate sansele de a obtine nota mare la Evaluarea Nationala! Acum este cel mai bun moment, deoarece am redus semnificativ preturile!

Vezi mega-reducerile la pachetele noastre complete de pregatire
pentru Evaluarea Nationala, clasa a VIII-a!

Nu uita sa dai share:
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Whatsapp
Whatsapp
The following two tabs change content below.

Bianca Varbanciu - Editor Coordonator ExamenulTau.ro

Bine ati venit pe Blogul ExamenulTau.ro! Aici veti gasi informatii utile despre Examenul de Evaluare Nationala, clasa a VIII-a, admiterea la liceu, sfaturi de invatare si multe altele. Testele si meditatiile online la matematica si romana care se regasesc in platforma ExamenulTau.ro va vor ajuta sa intrati la liceul dorit! Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.