5 argumente PRO invatarea online

24/08/2016
invatare online

invatare online

Este invatarea online eficienta?

Invatarea online incepe sa castige din ce in ce mai mult teren in fata invatarii clasice.

Sigur ca invatarea clasica are beneficiile sale, insa intr-o lume a tehnologiei, de ce nu am profita de toate modalitatile prin care gadgeturile ne pot face viata mai usoara?

Pregatirea online are niste argumente foarte solide in favoarea sa, argumente in care noi, echipa ExamenulTau, credem cu tarie. Sunt aceleasi argumente care au stat si la baza platformei  de invatare online ExamenulTau, pe care am creat-o pentru ca toti elevii de gimnaziu sa aiba sanse egale la un viitor de succes.

Iata 5 argumente pro invatare online:

 1. Simplu, organizat si la indemana

Invatarea online simplifica semnificativ felul in care copilul tau isi face lectiile: fara aglomeratie pe birou, fara cautari indelungi prin culegeri si carti pana cand gaseste capitolele de care ai nevoie, fara notite facute pe ciorne.

Platforma ExamenulTau se acceseaza de pe orice gadget conectat la internet: PC, laptop, telefon sau tableta si contine tot ce ai nevoie pentru o invatare usoara si rapida:

 • Contine materia claselor V-VIII, divizata in capitole usor de gasit si de accesat
 • Fiecare lectie la Romana sau Matematica contine si notite, pe care copilul le poate printa si lua cu el fie la scoala, fie la meditatii
 • Se poate testa la finalul fiecarui capitol, sau chiar si din toata materia, pentru a vedea cat de pregatit este
 • Fiecare lectie parcursa sau test sustinut se regaseste in raportul sau de activitate. Acolo, atat tu cat si copilul veti putea urmari progresul acestuia si veti putea identifica exact capitolele la care are nevoie sa mai exerseze
 1. Invatare personalizata

Oricat de bun este profesorul la clasa, ii este imposibil sa predea fiecarui elev in modul ideal pentru acesta.

Din fericire, platforma ExamenulTau este creata special pentru a raspunde acestor nevoi atat de diferite ale elevilor.

Copilul tau poate invata aprofundand toata materia, sau concentrandu-se pe anumite capitole in mod special.

Daca se simte sigur pe el, poate sustine testele fulger din platforma, in care, timp de 5 minute, acesta trebuie sa raspunda la cat mai multe intrebari.

De asemenea, are posibilitatea sa se testeze din intreaga materie, anumite capitole sau chiar sa sustina o simulare de examen, care ii va arata cat de pregatit este pentru Evaluarea Nationala, clasa a VIII-a.

 1. Poate gresi, fara consecinte

Pe platforma ExamenulTau, copilul tau poate repeta notiunile grele ori de cate ori doreste, pana cand simte ca le-a invatat.

Chiar daca acesta va da raspunsul gresit, exercitiile rezolvate in pasi ii vor arata modalitatea corecta de rezolvare si il va indruma spre raspunsul corect.

 1. Copilul tau poate invata mai rapid online decat prin metoda clasica

Totul desfasurandu-se online, procesul de invatare este eficientizat, astfel copilul tau se va putea pregati intr-un timp mult mai scurt, cu ajutorul videoclipurilor de predare si testelor interactive.

 1. Platforma poate fi folosita oricand, de oriunde

Copilul tau poate folosi platforma:

 • La temele pentru acasa, zi de zi
 • Pentru a invata inainte de o lucrare de control
 • Pentru recapitularea de dinainte de tezele semestriale
 • In pauza, inainte de ora
 • In autobuz, daca vrea sa isi reaminteasca o notiune
 • In pregatirea pentru examenul de Evaluare Nationala, clasa a VIII-a

Acum ca ti-am expus toate argumentele pentru care invatarea online este una cu adevarat benefica, te declari pro invatare online?

Testeaza platforma gratuit si convinge-te!

Nu uita sa dai share:
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
The following two tabs change content below.

Bianca Varbanciu - Editor Coordonator ExamenulTau.ro

Bine ati venit pe Blogul ExamenulTau.ro! Aici veti gasi informatii utile despre Examenul de Evaluare Nationala, clasa a VIII-a, admiterea la liceu, sfaturi de invatare si multe altele. Testele si meditatiile online la matematica si romana care se regasesc in platforma ExamenulTau.ro va vor ajuta sa intrati la liceul dorit! Mult succes!

2 thoughts on “5 argumente PRO invatarea online

  1. Bianca Varbanciu - Editor Coordonator ExamenulTau.ro Post author

   Bună, Sahrona şi îţi mulţumim pentru mesaj! Te invităm să discuţi cu părinţii tăi pentru a-ţi achiziţiona unul dintre abonamentele noastre. ExamenulTau.ro te ajută şi la temele zilnice la română şi matematică şi să te pregăteşti pentru teze, nu doar pentru examenul de Evaluare Naţională, clasa a VIII-a; deci vei putea beneficia de ajutorul acestuia şi până la examen 🙂 Pentru mai multe detalii despre ce conţin pachetele de pregătire şi preţurile acestora, puteţi consulta împreună informaţiile de aici ► http://bit.ly/2fbYI33

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.