Testimoniale ExamenulTau: Iata ce spun cei care au folosit deja produsul educational ExamenulTau!

28/09/2016
testimoniale

testimoniale

Ce este ExamenulTau?

Produsul educational ExamenulTau este o platforma online de invatare la Romana si Matematica, recomandata elevilor din clasele V-VIII.

ExamenulTau este destinat nu numai pregatirii pentru Evaluarea Nationala, clasa a VIII-a, dar si pentru rezolvarea temelor zilnice si pentru recapitularea de dinaintea unei lucrari de control sau teze.

Motivul pentru care produsul educational ExamenulTau este atat de popular printre elevii de gimnaziu este ca acesta simplifica procesul de invatare si mai ales reduce semnificativ timpul investit in pregatirea pentru scoala!

De ce?

Pentru ca totul se desfasoara online, copilul nu trebuie sa mai ia notite, sau sa mai dedice timp rasfoirii manualelor dupa anumite capitole sau lectii.

Toata materia la Romana si Matematica, din care se va sustine si examenul de Evaluare Nationala, clasa a VIII-a, este la doar un click distanta.

Ce parere au alti utilizatori

Pana in acest moment, ExamenulTau a strans peste 2800 de utilizatori multumiti.

Cat de multumiti?

La 92.6% dintre acestia le-a placut atat de tare platforma, incat au recomandat-o si prietenilor lor!

Mai mult decat atat, 70% dintre elevii care s-au pregatit cu ajutorul ExamenulTau pentru Evaluarea Nationala, clasa a VIII-a, au obtinut cu pana la 2 puncte mai mult la examen!

Iata ce au de spus utilizatorii ExamenulTau:

***

Dumitra V., mama unui elev de clasa a VII-a

Dupa cateva zile de experimentare si observatii asupra copilului am constatat nerabdarea acestuia de a trece direct la teste. Imi place faptul ca se pot face verificari la nivel de lectie, de tema cat si testare la nivel de capitol.

***

Valentina P., mama unei eleve de clasa VII-a

”De cand am achizitionat pachetul, fetita mea lucreaza zilnic, cu mai mult interes si cu mai mare placere. Reusita la simularile de evaluare pe care le sustine ii aduce bucurie si ii sporeste increderea in fortele proprii. Sunt foarte convinsa ca am facut o achizitie deosebit de buna, cu atat mai mult cu cat si mie, ca parinte, imi este utila, daca vreau sa ma informez pentru a o sprijini in procesul de invatare.”

***

 Ciprian O., tatal unei eleve de clasa a VIII-a

Platforma ExamenulTau.ro este o modalitate usoara si atractiva de a te pregati pentru examen. Copilul meu este extrem de incantat.”

***

Rodica M., profesor de Matematica

„Sunt cadru didactic si este prezentata matematica ,,altfel”, mai pe gustul elevilor. Le-am recomandat si lor si am luat o licenta si la scoala. Multumim!”

***

 Cecilia S., mama unei eleve de clasa a VII-a

Apreciez in mod deosebit aceasta platforma deoarece ofera o varianta alternativa de invatare pentru copiii pentru care varianta traditionala – scoala, meditatii, nu au prezentat nici un interes.”

***

 Marian C., tatal unei eleve de clasa a VIII-a

„Suntem foarte multumiti .Fiicei mele ii este foarte utila aceasta platforma ajutand-o sa-si fixeze mult mai usor unele notiuni pe care nu le-a inteles in clasa, iar pretul este acceptabil. Multumesc!”

***

 Dumitru I., tatal unui elev de clasa a VIII-a

Singura parere de rau este ca nu l-am cumparat mai devreme. Eu am cumparat pentru baiatul meu matematica deoarece aici stiam ca are niste lipsuri pe care observ ca le acopera foarte bine cu filmele de predare si capitolele de continut. Sper sa aiba rezultate deosebite la evaluare. Va multumesc.”

***

Maria D., absolventa clasa VIII-a

“Examenul Tau m-a ajutat super mult! Am luat 7 la examen, de la 3,33 cat luasem la simulari. Ma speriasem foarte tare ca o sa iau nota mica si la evaluare, dar totul a fost foarte ok in final!”

***

Nu uita sa dai share:
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.