Beneficii ale utilizarii platformei de pregatire online ExamenulTau

Pret accesibil

Stim ca pretul unei ore de meditatii poate ajunge chiar si la 100 lei/sedinta, iar daca alegi sa faci meditatii la ambele discipline, acesta poate fi mult mai mare.

Dincolo de efortul financiar pe care il reprezinta sedintele de meditatii la matematica sau romana, uneori nici nu beneficiezi de atentia completa a profesorului, intrucat sedintele se fac uneori in grupuri de cel putin 3 copii.

Pachetul de pregatire la MATEMATICA + ROMANA costa mai putin decat 5 sedinte de meditatii, iar platforma te ajuta exact ca o echipa intreaga de profesori.

In spatele platformei ExamenulTau.ro se afla o echipa de 15 profesori, 5 psihologi si 7 psihopedagogi, toti dornici sa te ajute sa te pregatesti pentru Evaluarea Nationala. Cu ExamenulTau.ro beneficiezi de o pregatire completa, interactiva si foarte eficienta, atat la limba romana cat si la matematica.

100% din materia de examen

Stiai ca Examenul de Evaluare Nationala nu se da din toata materia claselor V-VIII? Platforma ExamenulTau.ro contine 100% din programa de examen, aprobata de Ministerul Invatamantului, grupata in capitole usor de navigat, toate la un click distanta.

Invatarea se face astfel fara sa mai irosesti timpul cu organizarea materiei, ciorne, culegeri si caiete care sa aglomereze biroul.

Platforma contine exact informatia pe care trebuie sa o inveti, structurata in sectiuni de invatare, recapitulare, exersare, testare, autoevaluare si simulare de examen pe subiectele de la examenele nationale trecute.

Platforma ExamenulTau.ro permite, astfel, completarea cunostintelor printr-o strategie de invatare adaptata nivelului tau de pregatire si prin identificarea capitolelor cu o performanta scazuta.

Folositor zi de zi

Produsul educational online ExamenulTau.ro este un real ajutor la lectii, fie ca vrei sa folosesti platforma pentru:

  • Temele de zi cu zi
  • A recapitula inainte de o lucrare de control
  • A exersa inainte de tezele semestriale
  • A relua intreaga materie inainte de examenul de Evaluare Nationala, clasa a VIII-a

Platforma contine:

  • lectii online la Romana si Matematica
  • exercitii rezolvate in pasi pe care le poti urmari de oricate ori ai nevoie pentru a retine modalitatea de rezolvare
  • teste variate
  • notite pe care le poti printa si lua cu tine la meditatii sau la scoala
  • simulari de examen menite sa te pregateasca pentru Evaluarea Nationala, clasa a VIII-a
Iti poti urmari evolutia

Platforma iti urmareste evolutia si iti identifica nivelul de pregatire in functie de notele obtinute la testele pe capitol, multicapitol, din intreaga materie si notele obtinute la simularile de examen, iar apoi iti ofera recomandari specifice nivelului tau de pregatire.

Astfel, vei afla cu precizie care iti sunt minusurile si vei invata exact lectiile la care intampini dificultati.

Rapoartele de activitate te ajuta sa urmaresti cate notiuni ai reusit sa acoperi din anumite capitole, pentru a-ti ghida pasii spre parcurgerea completa a materiei.

Urmarindu-ti tot timpul rapoartele de evolutie, vei fi mereu la curent cu stadiul tau de pregatire, controland astfel in ce directie trebuie sa continui procesul de pregatire.

Disponibila oricand, de oriunde

Esti nedespartit de telefon sau tableta? Platforma ExamenulTau este accesibila intr-un loc deja familiar tie – in online.

Aceasta poate fi accesata de pe orice dispozitiv conectat la internet, de oriunde si oricand doresti.

Fie ca te loghezi de pe tableta in autobuz in drum spre scoala, sau de pe telefon in pauza dintre orele de curs, oricand ai nevoie vei putea sa vezi un film de predare, sa iti reamintesti o formula matematica sau sa revezi un exercitiu rezolvat pas cu pas.

Contact


intuitext.ro
Program
Luni - Vineri: 0900 - 1800
Telefon
0372 156 300