Creează un mediu de învățare sigur cu culegerea noastră digitală!

Găseşti aici 100% din programa examenului de Evaluare Națională, clasa a VIII-a.

Cunoașterea Limbii și literaturii române este vitală pentru o comunicare corectă și clară.

În ziua de astăzi, și cu atât mai mult în viitor, abilități precum gândirea critică, creativitatea, capacitatea de a formula un text și capacitatea de a exprima gândurile proprii sau de a reda descrierea unui produs vor fi cele care vor face diferența atât în viată de zi cu zi, dar și în găsirea și performanța la un loc de muncă.

Deoarece recunoaștem importanța exprimării muzicalității limbii române și respectării gramaticii acesteia, am creat împreună cu profesori, pentru profesori, culegerea digitală ExamenulTău.

Ce conține ExamenulTău?

Acesta vă propune pentru întreg procesul educațional de predare-învățare-evaluare:

  • Toată programa examenului de Evaluare Națională, clasa a VIII-a, 2021, pentru proba la Limba și Literatură Română;
  • Posibilitatea creării propriului spațiu virtual, printr-un profil 100% personalizat, după nevoile dumneavoastră. de predare:
Clasă Virtuală

Opțiunea de a vă creea propria clasă virtuală, în care vă puteți adăuga elevii. Astfel veți putea avea o privire de ansamblu a nivelului de pregătire al întregii clase, totul într-un format cât mai similar cu cel din predarea directă, de la școală;

Teme

Puteți aloca teme pentru acasă la limba română, sau recomandări de lectură;

Verificare Teme

Veți putea verifica și corecta temele pentru acasă și veți putea da note;

Rapoarte ale Elevilor

Veți avea acces la grafice ușor de interpretat, care ilustrează atât nivelul de cunoștințe individual al elevilor, cât și cel general, al clasei la care predați. Astfel, veți putea personaliza traseul educațional al fiecărui elev, în funcție de noțiunile la care acesta subperformeaza

Alăturați culegerea digitală ExamenulTău resurselor pe care le folosiți pentru ore captivante, având siguranța folosirii unui program excepțional:

  • Calitatea informațiilor este garantată de Ministerul Educației Naționale (ExamenulTău.ro este avizat de Ministerul Educației Naționale prin O.M.E.N. 41.425/12.02.2018).
  • ExamenulTău este creat cu pasiune pentru valoarea literaturii și limbii române, din respect pentru munca dumneavoastră ca profesor, din dorința ca fiecare elev să învețe cu plăcere această minunată limbă apreciată ca valoare de specialiștii din diverse țări.
  • Peste 35.000 de elevi din toată țara au folosit deja culegerea digitală ExamenulTău

ExamenulTău.ro este ideal pentru predarea limbii și literaturii romane:

  • Design plăcut care facilitează navigarea prin materie
  • Utilizare intuitivă: simplu și rapid de folosit, focusul dumneavoastră și al elevilor dumneavoastră fiind pe materie și nu pe timpul de a învață cum se utilizează optim platforma;
  • Funcționalități utile în procesul de predare online și hibrid;
  • Resurse educaționale multiple pentru un transfer de informație de la profesor-elev, și invers

Află tot ce trebuie să știi despre ExamenulTău

Ce conține ExamenulTău?

Video Explicativ (1:27 min)

Părerea utilizatorilor contează!

Mă bucur că există astfel de platforme care vin în ajutorul copiilor care doresc să se pregătească pentru examene.

Mirela I.

diriginte gimnaziu, Timisoara

Apreciez în mod deosebit această platformă deoarece oferă o variantă alternativă de învățare pentru copiii pentru care varianta tradiționala - școala, meditațiile, nu au prezentat niciun interes.

Adrian S.

tatăl unui copil de clasa a 8-a

Suntem foarte mulțumiti. Fiicei mele îi este foarte utilă această platformă, ajutand-o să-şi fixeze mult mai ușor unele noțiuni pe care nu le-a înțeles în clasa, iar prețul este acceptabil. Mulțumesc.

Tatiana M.

mama unui copil în clasa a 8-a