Meditatii matematica – solutia online de pregatire

Matematica a dat de furca oricarui elev, oricat de constincios ar fi: multe definitii, diverse tipuri de probleme si, nu in ultimul rand, cazuri particulare de care trebuie sa tii cont ca sa iei punctajul maxim la examen.

Un elev bine pregatit trebuie sa cunoasca la perfectie teoria (care este fundamentala la rezolvarea corecta a problemelor), dar si sa rezolve cat mai multe tipuri de probleme pentru a fi pregatit pentru orice situatie ar aparea in ziua examenului de Evaluare Nationala.

Cat de pregatit este copilul tau? Are nevoie de un meditator, sau este suficient sa isi completeze cunostintele cu o solutie online de pregatire pentru examen?

Un scurt test pentru a iti da seama daca copilul tau are nevoie de ajutor la matematica:

meditatii matematica

meditatii matematica

  1. Cunoaste la perfectie teoria? Toate capitolele din programa de examen?

 

  1. A rezolvat suficiente exercitii de fiecare tip?

 

 1. Are suficienta incredere in el incat sa nu se piarda cu firea in ziua examenului?
  1. Cunoaste la perfectie teoria? Toate capitolele din programa de examen?
   Nu poti construi nimic solid pe ceva subred. Daca copilul tau nu stapaneste teoria si formulele matematice, sansele de a duce la capat rezolvarea unei probleme sunt foarte reduse.

   Din acest motiv platforma ExamenulTau iti ajuta copilul sa isi insuseasca toate aspectele teoretice intr-un mod intuitiv si eficient – detalii.
 • A rezolvat suficiente exercitii de fiecare tip?
  Nu este suficient sa rezolvi 2-3 probleme si sa zici ca stii. Cunostintele de matematica se consolideaza in timp, prin repetitie.
solutia online de pregatire pentru examenul de Evaluare Nationala ExamenulTau.ro iti ajuta copilul sa isi consolideze atat cunostintele teoretice, revenind la capitolele de teorie de cate ori are nevoie, dar sa si retina tehnicile de rezolvare a problemelor, ca sa nu aiba surprize la examen – citeste mai mult.

 

 • Are suficienta incredere in el incat sa nu se piarda cu firea in ziua examenului?
  Increderea in sine constituie si ea un factor important la reusita la examen. Un elev bine pregatit stie ca a recapitulat toata teoria si a rezolvat suficiente exercitii si probleme incat sa fie pregatit pentru orice.
ExamenulTau.ro iti ofera si tie dar si copilului tau increderea ca nu vor fi surprize la examenul de Evaluare nationala

 

testeaza gratuit platforma