INTUITEXT câștigă Premiul de Excelență IER pentru promovarea Industriilor Culturale si Creative

11/12/2015
premiul-de-excelenta-Intuitext

premiul-de-excelenta-Intuitext

Proiectele ”Gazeta Matematică – Ediție Electronică” și ”Seria Geometrie între joc și nota 10!” ale INTUITEXT au câștigat Premiul de Excelență IER pentru promovarea Industriilor Culturale și Creative în spiritul valorilor europene.

Seria Geometrie între joc și nota 10! este un produs adresat elevilor de clasa a VI-a și a VII-a compus din 5 volume. Acestea acoperă capitolele principale din Geometrie, iar lecțiile îmbină învățarea interactivă cu jocurile.

Gazeta Matematică – Ediție Electronică reunește colecția completă a revistei Gazeta Matematică din perioada 1895 – 2010. Împreună cu Societatea de Științe Matematice din Romania ne-am bucurat să prezentăm pasionaților de matematică peste 63.000 de pagini în care se regăsesc peste 96.300 de articole matematice si probleme, structurate după numărul și data apariției, autor și domeniu tratat.

Nu uita sa dai share:
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
The following two tabs change content below.

Bianca Varbanciu - Editor Coordonator ExamenulTau.ro

Bine ati venit pe Blogul ExamenulTau.ro! Aici veti gasi informatii utile despre Examenul de Evaluare Nationala, clasa a VIII-a, admiterea la liceu, sfaturi de invatare si multe altele. Testele si meditatiile online la matematica si romana care se regasesc in platforma ExamenulTau.ro va vor ajuta sa intrati la liceul dorit! Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.