„Nu o sa mai am nevoie de pregatire suplimentara cu un profesor“

08/09/2016

Cezar Zlatea a folosit platforma Examenul Tau in clasa a VII-a si spune ca datorita acestui produs si-a atins scopul: 10 la teza la romana. Cezar considera ca principalul avantaj a fost faptul ca a lucrat de acasa, cand a avut timp, iar pentru clasa a VIII-a nu crede ca va avea nevoie de profesor meditator in afara de www.examenultau.ro.

 

 Cum ti s-a parut platforma ExamenulTau.ro si cat de des obisnuiai sa o utilizezi?

Platforma este, din punctul meu de vedere, foarte bine structurata si usor de folosit. Deoarece abia am terminat clasa a VII-a, am folosit-o mai putin, in scop de recapitulare a materiei scolare si pentru pregatirea tezei la limba romana.

 

In ce masura poti spune ca te-a ajutat acest produs educational? Crezi ca performantele tale scolare au fost imbunatatite datorita ei?

Eu consider ca platforma mi-a fost folositoare, deoarece mi-am atins scopul, nota 10 la teza la limba romana.

 

Care crezi ca a fost principalul avantaj al platformei Examenul Tau?

Avantajul platformei este ca lucrez acasa, cand am timp. Mi-am amintit explicatiile din clasa si mi-am lamurit neclaritatile.

 

Obisnuiai sa lucrezi din proprie initiativa sau impulsionat de parinti?

Deoarece am fost clasa a VII-a, am lucrat mai putin, din proprie initiativa, mai mult din dorinta de a ma obisnui cu pregatirea pentru examenul de capacitate.

In clasa a VIII-a voi lucra constant si consider ca nu o sa am nevoie de pregatire suplimentara cu un profesor.

 

Ce ti-a placut cel mai putin la acest produs?

Mi-as fi dorit sa existe mai multe exercitii la partea de gramatica.

 

Cum ai caracteriza invatarea online in raport cu cea clasică?

Eu m-am axat pe olimpiada de matematica, nu am foarte mult timp, asa ca invatarea online este mai eficienta. Astfel, imi pot organiza activitatile in functie de timpul disponibil.

 

Vara aceasta ai mers in Tabara Examenul Tau la Voronet. Cum a fost?

Tabara a fost o experienta minunata, deoarece am intalnit copii din toate colturile tarii, care aveau pasiuni diferite. A fost foarte distractiv si in acelasi timp foarte educativ. Este o initiativa buna, deoarece stimuleaza interesul elevilor pentru aceasta platforma online.

 

PAREREA MAMEI – Elena Zlatea, mama lui Cezar

 

Cum ati aprecia raportul calitate-pret in ce priveste Examenul Tau, date fiind rezultatele copilului dvs. la scoala?

Pretul este modest in comparatie cu meditatiile cu un profesor, dar castigul cel mare este ca elevul poate invata exact ce are nevoie in timpul disponibil.

De unde ati aflat despre aceasta platforma?

Despre aceasta platforma am aflat de pe internet, dar si de la o prietena, mama unui coleg de-ai lui Cezar. La randul meu am recomandat si altor parinti Examenul Tau.

 

Nu uita sa dai share:
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
The following two tabs change content below.

Bianca Varbanciu - Editor Coordonator ExamenulTau.ro

Bine ati venit pe Blogul ExamenulTau.ro! Aici veti gasi informatii utile despre Examenul de Evaluare Nationala, clasa a VIII-a, admiterea la liceu, sfaturi de invatare si multe altele. Testele si meditatiile online la matematica si romana care se regasesc in platforma ExamenulTau.ro va vor ajuta sa intrati la liceul dorit! Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.