Forum ExamenulTau.ro

03/07/2018
forum-examenul-tau

forum-examenul-tau

Forumul ExamenulTau

ExamenulTau.ro este alaturi de tine si de copilul tau!

Stim ca perioada examenului de Evaluare Nationala si admitere la liceu este incarcata de emotii. De aceea, noi, cei de la ExamenulTau.ro, dorim sa fim alaturi de tine si de copilul tau, punandu-ti la dispozitie un loc in care poti cere ajutorul.

Ai vreo nelamurire despre examen? Ai intrebari referitoare la completarea optiunilor in fisele de inscriere la liceu? Vrei sa te interesezi despre cum ai putea sa iti transferi copilul de la o scoala la alta, sau de la o specializare la alta in cadrul aceleiasi scoli? Sau poate nu esti sigur daca la liceul la care vrei sa intre copilul tau se da examen de admitere sau daca procedura de admitere este una speciala?

Specialistii nostri in educatie iti stau la dispozitie!

Lasa-ne un comentariu* cu orice intrebare sau nelamurire, iar noi iti vom raspunde in maximum 24h!

 

*comentariile vor fi moderate. Nu este permisa postarea mesajelor tip SPAM sau folosirea unui limbaj inadecvat fata de moderatori sau fata de alti utilizatori. Aceste tipuri de mesaje nu vor fi aprobate.  

Nu uita sa dai share:
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
The following two tabs change content below.

Bianca Varbanciu - Editor Coordonator ExamenulTau.ro

Bine ati venit pe Blogul ExamenulTau.ro! Aici veti gasi informatii utile despre Examenul de Evaluare Nationala, clasa a VIII-a, admiterea la liceu, sfaturi de invatare si multe altele. Testele si meditatiile online la matematica si romana care se regasesc in platforma ExamenulTau.ro va vor ajuta sa intrati la liceul dorit! Mult succes!

8 thoughts on “Forum ExamenulTau.ro

 1. Simona

  As dori sa stiu daca in ziua completarii fisei de optiuni pentru admiterea in liceu este obligatorie prezenta elevului. Poate fi completata aceasta fisa doar de unul dintre parinti (in cazul in care elevul nu este in tara la aceasta data)? Este nevoie de vreo procura in acest sens? Multumesc!

  Reply
  1. Bianca Varbanciu - Editor Coordonator ExamenulTau.ro Post author

   Bună, Simona! La completarea fişei de opțiuni trebuie să fie atât elevul, cât și părintele acestuia sau tutorele, precum și dirigintele clasei. Îţi dorim mult succes!

   Reply
 2. Alina

  Buna,înscrierea la liceu ,depunerea dosarului la liceul unde copilul este repartizat
  O poate face parintele? Sau elevul? Sau ambii?
  Mulțumesc

  Reply
  1. Bianca Varbanciu - Editor Coordonator ExamenulTau.ro Post author

   Bună, Alina! Este nevoie şi de prezenţa părintelui, întrucât sunteţi încă minori 🙂 Mult succes!

   Reply
 3. Florina

  Bună ziua
  Va rog sa mi spuneti daca pe fisa de optiuni am 43 poziții dar am scris ca am.42 este o pb grava?inca nu am fost la verificare. O Sa merg duminică.

  Reply
  1. Bianca Varbanciu - Editor Coordonator ExamenulTau.ro Post author

   Bună ziua! Este foarte important să sesizaţi această eroare atunci când mergeţi la verificare! Vă ţin pumnii!

   Reply
 4. Elena

  Bună seara, dacă un elev admis și a retras fișa de înscriere de la liceul vocational, după afișarea rezultatelor, cu cerere scrisă pentru a participa la repartizarea computerizată., următorul candidat de sub linie poate fi trecut pe lista celor admiși?

  Reply
  1. Bianca Varbanciu - Editor Coordonator ExamenulTau.ro Post author

   Bună ziua! Dacă elevul „de sub linie” nu a intrat din cauza faptului că nu mai erau locuri libere, însă îndeplineşte toate celelalte criterii de admitere la liceul vocaţional în cauză, atunci da. Vă dorim succes!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.