Liceele din Bucuresti isi prezinta ofertele educationale in perioada 17 – 20 Mai

19/05/2016
oferta educationala licee

oferta educationala licee

Urmeaza sa sustii admiterea la liceu?

Atunci cu siguranta vei fi interesat de evenimentul care are loc in Bucuresti in perioada 17 – 20 Mai: 112 licee isi prezinta oferta educationala pentru viitorii absolventi de clasa a VIII-a.

Elevii si profesorii vor prezenta la standuri cele mai importante realizari ale liceului lor.

Daca vrei sa participi la  eveniment, acesta se desfasoara in Parcul Tineretului, intrarea Gheorghe Sincai, intre orele 10.00 – 18.00, iar intrarea este gratuita.

 

Emotii pentru admiterea la liceu?

Elevii de clasa a VIII-a sunt pe ultima suta de metri pana in Examenul de Evaluare Nationala. Desi rezultatele la simulari au fost dezamagitoare, inca este timp  sa recupereze.

Nu te simti suficient de pregatit pentru sustinerea Evaluarii Nationale? Inca ai timp sa te pregatesti. Platforma educationala ExamenulTau.ro te ajuta sa inveti RAPID si EFICIENT pentru examen.

Cum?

Platforma de invatare cuprinde 3 sectiuni principale:

  • De invatare

Platforma cuprinde 100% din programa de examen la Limba Romana si Matematica, impartita intuitiv in capitole si subcapitole.

Ti se pare ca este prea mult de invatat si de memorat pentru examen? Pe ExamenulTau.ro toata materia este intr-un singur loc, la indemana, la doar un click distanta.

Lectiile sunt predate prin videoclipuri si fise de sinteza, pe care le poti printa si lua cu tine pentru a le folosi oricand ai nevoie.

  • De recapitulare

Ai invatat teoria insa tot nu esti sigur pe tine? Cu ajutorul platformei recapitulezi in ritmul tau, fara stresul prezentei unui profesor, revii exact asupra lectiilor pe care vrei sa le recapitulezi, revezi de cate ori vrei acelasi videoclip de predare si te folosesti de fisele de sinteza, care curpind informatia comprimata, pentru a retine mai usor.

  • De testare a cunostintelor acumulate

Sectiunea de testare din platforma iti permite sa iti testezi cunsotintele pentru Evaluarea Nationala prin:

  • Teste pe materie

Creeaza-ti proprul test selectand domeniul din care ai vrea sa il sustii si gradul de dificultate.

  • Teste pe capitol si multicapitol

Testeaza-te din exact lectiile la care simti ca nu esti suficient de pregatit, pentru a afla ce mai ai de invatat. Platforma iti spune ce goluri ai si te ajuta sa le completezi.

  • Simulari de examen

Acestea imita cu fidelitate examenul de Evaluare Nationala pe care il vei sustine in iunie: dureaza 120 minute, iar gradul de dificultate si numarul de itemi sunt aceleasi.

 

Bonus, platforma cuprinde si o sectiune de sfaturi de la psihologi care te pot ajuta sa treci peste emotiile examenului, daca tu esti un elev introvertit.

Tot in platforma regasesti si un raport de note, personalizat, in care iti poti observa evolutia. Vei gasi acolo toate notele obtinute la testarile sustinute in platforma si vei avea o viziune obiectiva asupra nivelului tau de pregatire.

 

Mai mult decat atat, platforma este acum la reducere de pret de 70%

 

Nu uita sa dai share:
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Whatsapp
Whatsapp
The following two tabs change content below.

Bianca Varbanciu - Editor Coordonator ExamenulTau.ro

Bine ati venit pe Blogul ExamenulTau.ro! Aici veti gasi informatii utile despre Examenul de Evaluare Nationala, clasa a VIII-a, admiterea la liceu, sfaturi de invatare si multe altele. Testele si meditatiile online la matematica si romana care se regasesc in platforma ExamenulTau.ro va vor ajuta sa intrati la liceul dorit! Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.