Beneficiile financiare ale unei platforme online vs meditatii costisitoare cu un profesor

07/11/2016
beneficiile financiare ale unei platforme online

beneficiile financiare ale unei platforme online

De multi ani incoace, orice proces educational include, de cele mai multe ori, lectii de pregatire suplimentare.  Romana Matematica, Engleza, Franceza, Chimie, Fizica – putine sunt disciplinele la care parintii nu apeleaza la profesori meditatori. Asadar, dincolo de orarul incarcat de la scoala si temele solicitante, copiii trebuie sa-si pastreze energie si pentru meditatiile la disciplinele importante. Pentru parinti, lectiile private presupun eforturi financiare importante, pe care sunt dispusi insa sa le faca in speranta ca elevii vor obtine rezultate scolare foarte bune.

Dar daca totul ar fi mai simplu?

Daca pentru copii partea cea mai grea este sa aiba atat de multe ore de studiu (scoala, teme, meditatii), pentru parinti dificultatea intervine atunci cand trebuie sa achite obligatiile financiare ale pregatirii suplimentare cu un profesor meditator.

Cum ar fi oare ca, dupa o zi in care au avut 6-7 ore la scoala, elevii sa poata sa petrece dupa-amiezile dupa bunul lor plac? Jucand jocuri de masa cu parintii sau prietenii, practicand un hobby sau iesind, pur si simplu, la o plimbare in parc?

Intr-una dintre lucrarile sale de referinta („Mitul temei pentru acasa – De ce copiii nostri primesc prea multe sarcini inutile“), Alfie Kohn, specialistul american in parenting, sustine o idee indrazneata pentru cultura invatamantului romanesc, cel putin: „nici macar un singur studiu n-a stat la baza afirmatiei ca temele ii fac pe copii sa deprinda obiceiuri bune de munca sau sa dezvolte trasaturi de caracter pozitive, cum ar fi autodisciplina si independenta. Aceste ipoteze ar putea fi descrise drept mituri urbane, daca n-ar fi luate inca in serios in zonele suburbane si in cele rurale.“

In plus, psihologul american subliniaza ideea ca temele se pot dovedi mai degraba daunatoare pe termen lung, dat fiind ca ele par a incuraja memorarea mecanica in detrimentul gandirii critice. Totodata, este evidentiata importanta unui timp personal, al relaxarii si distractiei, de care elevii se bucura tot mai putin, desi nimeni nu poate avea succes à la long, oricat invata, in absenta unei sanatati emotionale indubitabile.

Solutia? Instrumente de studiu eficiente

In aceste conditii, solutia ar fi oferirea de instrumente eficiente de invatare, care sa-i ajute pe copii sa inteleaga notiunile dificile intr-un timp mult mai scurt.

Asa de pilda este produsul de invatare online Examenultau.ro,  o platforma educationala special creata pentru elevii din clasele a VII-a si a VIII-a. Aici, ei vor gasi resurse utile pentru a studia Limba Romana si Matematica, de la lectii video sau filme de predare pe care le pot urmari de cate ori vor, teste sau probleme rezolvate in pasi.

Astfel, dupa ce au studiat folosind www.examenultau.ro , 78% dintre utilizatori ar recomanda produsul, fiind impresionati de calitatea acestuia, iar altii au declarat ca s-au simtit ca si cum ar fi lucrat cu un profesor meditator la care au avut acces tot timpul, fie ca doreau sa se pregateasca pentru teme, sa-si verifice cunostintele sau sa se pregateasca pentru cele mai importante etape: tezele si Evaluarea Nationala de la finalul clasei a VIII-a.

ExamenulTau – eficient pentru elevi, avantajos pentru parinti

Produsul de invatare ExamenulTau.ro  ii ajuta pe elevii de gimnaziu sa invete eficient, adica sa inteleaga anumite concepte si notiuni intr-un timp mult mai scurt. In afara de acest aspect, e important de mentionat faptul ca platforma incurajeaza studiul autonom, fara prezenta parintilor sau a profesorilor meditatori.

In ceea ce-i priveste pe parinti, pe langa satisfactia pe care le-o ofera rezultatele scolare ale copiilor lor, acestia se mai pot bucura si de avantajele financiare: www.examenultau.ro costa mult mai putin decat sedintele de pregatire cu profesorii!

Licenta valabila pentru un an scolar

 • Matematica 248,9 lei
 • Matematica si Romana 399 lei (pret redus cu 20% din totalul de 498,8 lei)
 • Romana 248,9 lei

Licenta valabila pentru doi ani scolari

 • Matematica 399 lei
 • Matematica si Romana 798 lei
 • Romana 399 lei

 

Nu uita sa dai share:
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

2 thoughts on “Beneficiile financiare ale unei platforme online vs meditatii costisitoare cu un profesor

 1. anisoara manole

  Atat? Nu oferiti nicio dovada a celor afirmate mai sus?? Vreau sa incerc produsul dar vreau sa vad ce e in cuprins, o mostra, cateva pagini, ceva!

  Reply
  1. Bianca Varbanciu - Editor Coordonator ExamenulTau.ro

   Bună ziua, dna Manole. Vă mulţumim pentru mesaj! Puteţi testa produsul complet gratuit timp de 24h, completând acest formular: TESTEAZĂ GRATUIT. Prin intermediul acestuia, veţi avea acces la toate resursele platformei despre care aţi menţionat. O seară frumoasă vă dorim!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.