Astăzi începe vacanța de iarnă pentru învățământul preuniversitar

18/12/2015
vacanta-de-iarna-2015

vacanta-de-iarna-2015

Elevii au un motiv de bucurie, deoarece Vineri, 18 Decembrie, este ultima zi de școală înainte de mult-așteptata vacanță de iarnă 2015.

Sorin Cîmpeanu, fostul Ministru al Educației, a lungit vacanța de Crăciun cu o săptămână, așadar elevii vor sta acasă timp de 3 săptămâni, până când cursurile vor fi reluate pe 11 ianuarie 2016.

Vacanța intersemestrială va avea loc între 6 Februarie 2016 și 14 Februarie 2016 și vacanța de primăvară va avea loc în intervalul 23 Aprilie – 3 Mai 2016, elevii revenind astfel la ore în data de 4 Mai.

Odată întorși la școală, elevii vor începe și pregatirile pentru Examenul de Evaluare Nationala sau Bacalaureat.

Elevii de clasa a 8-a vor susține examenul de Evaluare Nationala de care depinde și admiterea la liceu.

Elevii se pregătesc din timp pentru examene

Dacă și tu urmează să susții Evaluarea Națională 2016 și ai emoții, consultă ExamenulTău.ro, singura platformă românească de învățare online pentru acest examen.

Platforma este foarte intuitivă și acoperă 100% din programa de examen recomandată de Ministerul Învățământului. Metoda de predare este una prietenoasă, care conține numeroase filme explicative și planșe de memorare, iar tu ai posibilitatea de a te testa cu scopul de a-ți afla nivelul cunoștințelor sau pentru a simula întocmai examenul.

Cu ajutorul platformei vei învăța mult mai repede și mai simplu, iar stresul examenului va fi eliminat. Aceasta este accesibilă atât de pe PC, cât și de pe tabletă sau telefon, iar tu îți vei putea observa lacunele și urmări progresele.

ExamenulTau.ro reprezintă un real ajutor pentru cei care urmează să susțină Evaluarea Națională in 2016. Profită de această vacanță de iarnă pentru a te familiariza cu platforma sau poți chiar să începi recapitularea materiei.

Cu ajutorul platformei ExamenulTau.ro vei putea intra la liceul dorit!

Nu uita sa dai share:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Whatsapp
Whatsapp
The following two tabs change content below.

Bianca Varbanciu - Editor Coordonator ExamenulTau.ro

Bine ati venit pe Blogul ExamenulTau.ro! Aici veti gasi informatii utile despre Examenul de Evaluare Nationala, clasa a VIII-a, admiterea la liceu, sfaturi de invatare si multe altele. Testele si meditatiile online la matematica si romana care se regasesc in platforma ExamenulTau.ro va vor ajuta sa intrati la liceul dorit! Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.