Admitere Liceu

Admitere liceu – iata cuvintele care sperie elevii din clasa 8-a. Nu trebuie insa sa fie asa.

Intr-adevar, se apropie examenul de admitere la liceu, dar orice elev bine pregatit nu ar trebui sa aiba emotii.

Este cu adevarat copilul tau pregatit? Intrarea la liceul potrivit ar putea sa ii influenteze tot parcursul vietii…

Iata cateva intrebari la care trebuie sa raspunzi ca sa stii ce sanse are de reusita la examenul de admitere la liceu:

admitere liceu
admitere liceu
 1. Cunoaste in totalitate materia?
 2. A exersat suficient? Emotiile ii pot reduce performanta…
 3. A rezolvat toate tipurile de probleme posibile, ca sa nu fie luat prin surprindere la examen?
 4. Are starea de spirit potrivita pentru examen? O atitudine pozitiva conteaza mult la un examen…
 5. Cat valoreaza siguranta ca se va descurca la examen?
 
  1. Cunoaste in totalitate materia?
   Ca sa fii absolut sigur ca va trece cu brio examenul de admitere la liceu, cea mai sigura solutie este sa cunoasca la perfectie intreaga materie.

    

   Platforma online ExamenulTau.ro cuprinde intreaga materie, bine organizata pe capitole. Afla mai multe detalii despre cum copilul tau se poate pregati eficient la matematica si la limba romana pentru examenul de admitere la liceul favorit.
 • A exersat suficient?
  Daca exerseaza suficient, orice elev are un dublu beneficiu: isi fixeaza cunostintele si in acelasi timp scapa si de tracul emotional care altfel l-ar impiedica sa se concentreze la rezolvarea problemelor.
Din fericire, platforma ExamenulTau.ro permite exersarea diverselor tipuri de subiecte pana cand copilul tau isi fixeaza toate cunostintele si scapa si de emotii.
 • A rezolvat toate tipurile de probleme posibile?
  Se spune ca sansa avantajeaza pe cel mai bine pregatit. Asigura-te ca este pregatit cat mai bine si ca a invatat sa rezolve corect toate tipurile de situatii cu care s-ar putea confrunta la examen.
Se poate pregati usor, exersand toate tipurile de probleme, folosind platforma ExamenulTau.ro – mai multe detalii despre platforma de pregatire online pentru examenul de admitere la liceu poti citi chiar aici.
 • Are starea de spirit potrivita pentru examen?
  Starea buna de spirit de dinainte de examen (increderea in fortele proprii si lipsa fricii ca nu a parcurs intreaga materie) poate influenta decisiv rezultatul acestuia. De aceea, copilul tau trebuie sa fie convins ca este pregatit pentru marele examen de admitere la liceu.
ExamenulTau.ro parcurge intreaga materie pentru examen, intr-un mod placut si intuitiv, care ajuta la consolidarea cunostintelor teoretice si practice de rezolvare a problemelor – afla ce cuprinde platforma online pentru examen.
 • Cat valoreaza siguranta ca se va descurca la examen?
  Avand in vedere ca noi, ca parinti, facem tot ce ne este in putinta ca sa asiguram un viitor mai bun copiilor nostri, oare cat valoreaza pentru noi sa stim ca am facut tot ce ne sta in putinta pentru ei?
Accesul la platforma ExamenulTau.ro de pregatite pentru admiterea la liceu costa doar o fractiune din costurile cu meditatiile, plus ca se poate testa si poate relua materia de oricate ori este necesar ca sa si-o fixeze la perfectie. Vezi aici cum poti sta linistit ca are tot ce ii trebuie ca sa intre la liceu.
Creeaza cont gratuit ExamenulTau
Creeaza cont gratuit ExamenulTau