5 strategii de invatare pentru Evaluarea Nationala in vacanta de iarna

04/01/2016
invata-in-vacanta-de-iarna

invata-in-vacanta-de-iarna

Invata pentru Evaluarea Nationala inca din vacanta de iarna

Știm că atunci când ești în vacanță ultimul lucru la care vrei să te gândești este școala, însă dacă urmează să susții Examenul de Evaluare Nationala pentru clasa a 8-a este greu să nu te streseze gândul că poate mai bine ai profita de timpul liber pentru a face ceva mai productiv.

Iată ce poți face în vacanța de iarnă astfel încât să și înveți, dar să te și bucuri de zilele libere.

  1. Alocă-ți o oră pe zi doar pentru învățat și nimic altceva

Știm că în vacanță nu vrei să înveți, însă doar o oră de recapitulat pe zi te poate salva de la o notă mică la Evaluarea Națională 2016. Motivează-te cu recompensa că la finalul sesiunii de învățare te vei putea bucura de serialul favorit sau de o bătaie cu bulgări cu prietenii tăi.

  1. Nu totul este plictisitor!

Cu siguranță există o materie care îți place mai mult decât restul. Include capitole din materia respectivă în sesiunea ta de învățare, alături de alte materii mai puțin preferate, astfel procesul va fi ușurat semnificativ.

  1. Alege-ți momentul

Dacă toți prietenii tăi sunt la joacă la o oră anume, nu îți stabili sesiunea de învățare exact atunci, deoarece cu siguranță nu vei învăța cu plăcere sau nu te vei putea concentra. Partea bună atunci când îți stabilești singur acest program de recapitulare a materiei este că tu hotărăști ora la care să înveți.

  1. Cheamă-ți prietenii în ajutor

Cel mai distractiv mod de lucru este laolaltă cu amicii tăi! Sunteți un grup întreg care urmează să susțineți Examenul de Evaluare Națională de clasa a 8-a? Invită-i la tine și învățați timp de o oră împreună.

Astfel vă veți motiva reciproc și veți putea la final să plănuiți ce urmează – fie următoarea sesiune de învățare, fie ceva distractiv.

  1. Apelează la platforma educationala ExamenulTau.ro
platforma-educationala-examenul-tau

platforma-educationala-examenul-tau

ExamenulTău.ro este singura platformă românească de pregătire online pentru Examenul de Evaluare Națională, clasa a 8-a.  Aceasta cuprinde materia din 4 ani la Română și Matematică, totul la un cost mai mic decât 5 sesiuni de meditații.

Platforma cuprinde secțiuni de învățare, recapitulare, exersare, testare, autoevaluare și simulare de examen și poate fi accesată oricând și de pe orice gadget: telefon, tabletă sau PC.

ExamenulTău.ro te ajută să recapitulezi printr-o strategie de învățare eficientă, adaptata nivelului tău de cunostinte, putând identifica cu ușurință capitolele cu performanță scăzută. Vei fi astfel ghidat către un curs de învățare structurat, specific și eficient, care te va ajuta să îți mărești nota la Evaluarea Națională, iar tu vei putea intra la liceul dorit.

Tu vei învăța pentru Evaluarea Națională în vacanța de iarnă?

Nu uita sa dai share:
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.