5 motive pentru care invatarea online ti se potriveste

5 motive pentru care invatarea online ti se potriveste

e-learning
e-learning

Invatarea online (e-learning) castiga din ce in ce mai mult teren in defavoarea invatarii clasice. Pregatirea la clasa, alaturi de colegi, ramane foarte importanta. Dar in pragul unor examene importante, cum ar fi Evaluarea Nationala pentru clasa a VIII-a, meditatiile online iti pot creste nota cu pana la 50 %. Este si cazul platformei digitale www.examenultau.ro.

In cele ce urmează iti oferim 5 motive pentru ca e-learningul sa devina metoda ta preferata de invatare:

1. Orar flexibil, acces în timp real. Atunci cand inveti la scoala trebuie sa-ti faci programul in functie de orarul stabilit de catre profesori. Cand inveti online iti poti modifica orarul cum, cand si mai ales cat vrei! Fie ca alegi sa inveti din 2 in 2 zile, timp de 10 minute sau 2 ore pe zi, ai libertatea totala de a decide. Mai mult, poti accesa informatiile oriunde te-ai afla. Stiai ca Examenultau.ro poate fi accesat 24h/7 de pe laptop, tableta sau smartphone?

2. Poti sa gresesti, este OK. Sa recunoastem, invatarea presupune si greseli si absolut nimanui nu-i place sa greseasca de fata cu toti colegii de clasa. Pe platformele online ai incercari nelimitate! Te poti testa la nesfarsit pana cand esti sigur ca ti-ai perfectionat cunostintele.

3. Invatare personalizata. Pentru un profesor este imposibil la clasa sa poata sa se ocupe suficient de fiecare elev in parte. In mediul online iti poti personaliza invatarea in functie de nevoile pe care le ai. Pe ExamenulTau.ro poti invata sistematic (cu aprofundare pe materie) sau rapid (centrat pe notiunile pe care le stii deja).

4. Dinamism si interactivitate. Spre deosebire de invatarea clasica, metodele interactive din mediul online sunt variate, te ajuta sa retii mai usor informatiile si, mai ales, iti sunt intotdeauna la indemana. ExamenulTau.ro iti pune la dispozitie imagini, filme de predare, planse recapitulative si o mulţime de teste interactive.

5. Economisesti timp. La clasa o notiune mai grea poate fi predata timp de 3 zile, adica 150 de minute pe saptamana. In functie de ritmul tau de a intelege notiunile din programa, in mediul online poti invata totul in 50-60 de minute (echivalentul unei ore de curs). In plus, nu vei avea perturbari sau intreruperi din partea altora. Pe ExamenulTau.ro poti parcurge in ritmul tau capitolele de continut in care vei gasi toata materia de studiu pentru Evaluarea Nationala de clasa a VIII-a si iti poti fixa notiunile prin teste personalizate.

Ce parere ai? Esti gata sa incerci o metoda de invatare online? Gasesti toate informatiile de care ai nevoie pe www.examenultau.ro.

ExamenulTau.ro este alternativa online la meditatie la matematica si meditatie la romana

 

Creeaza cont gratuit ExamenulTau
Creeaza cont gratuit ExamenulTau

Leave a comment