5 idei de activitati pentru vacanta intersemestriala

03/02/2016
vacanta intersemestriala

vacanta intersemestriala

Tu ai planuri pentru aceste zile libere?

Daca nu ai idei, avem pentru tine 5 sugestii de activitati distractive:

  1. Fa miscare in aer liber

Nu iti petrece vacanta intersemestriala pe canapea in fata televizorului! Iesi la plimbare pe jos sau cu bicicleta, sau joaca un sport de echipa in aer liber! Te vei simti invigorat si plin de energie!

  1. Citeste

Pregatirea pentru Evaluarea Nationala te-a tinut lipit de manuale tot semestrul? Acum ai, in sfarsit, timp sa citesti cartile pe care ti le doreai sa le citesti!

Pregateste-ti o cana de ceai si bucura-te de o carte buna!

  1. Fa ordine

Acum este probabil cel mai bun moment in care sa incepi sa iti organizezi caietele, manualele, fisele, si orice altceva legat de scoala.

Fa ordine in carti si manuale si asigura-te ca incepi noul semestru intr-un mod organizat.

  1. Iesi cu prietenii

Nu iti neglija prietenii! Vacanta intersemestriala e un bun prilej sa va intalniti cu totii, dupa o perioada indelungata in care scoala a fost o prioritate.

  1. Nu neglija nici scoala!

Suntem convinsi ca emotiile pentru Examenul de Evaluare Nationala nu au trecut odata cu inceperea vacantei. Profita de zilele astea libere pentru a invata fara alte presiuni precum teme sau trezitul foarte devreme.

Aloca-ti timp sa te pregatesti eficient. Recomandarea noastra? Foloseste platforma educationala ExamenulTau.ro pentru o pregatire ca la carte pentru Evaluarea Nationala de clasa a VIII-a.

In platforma vei gasi sectiuni de invatare, de recapitulare, exersare, testare, autoevaluare si simulare de examen. Acestea iti permit sa iti completezi cunostintele in cel mai eficient mod – identificand zonele cu performante deficitare si mai apoi ghidandu-te spre recomandari specifice nivelului tau actual de pregatire.

Pregateste-te din timp pentru simularile la Matematica si Limba Romana, cu ExamenulTau.ro!

Nu uita sa dai share:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Whatsapp
Whatsapp
The following two tabs change content below.

Bianca Varbanciu - Editor Coordonator ExamenulTau.ro

Bine ati venit pe Blogul ExamenulTau.ro! Aici veti gasi informatii utile despre Examenul de Evaluare Nationala, clasa a VIII-a, admiterea la liceu, sfaturi de invatare si multe altele. Testele si meditatiile online la matematica si romana care se regasesc in platforma ExamenulTau.ro va vor ajuta sa intrati la liceul dorit! Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.