- Recomandata pentru clasa a VII-a-

Acces pana la 31.08.2018

-63%

MATEMATICA

149 Lei

120 Filme de predare

254 Teste de evaluare si simulari de examen

Fise recapitulative

Rapoarte de evolutie in timp real


399 Lei

149 Lei


-65%

MATEMATICA + ROMANA

279 Lei

224 Filme de predare

345 Teste de evaluare si simulari de examen

Fise recapitulative

Rapoarte de evolutie in timp real


798 Lei

279 Lei


-63%

ROMANA

149 Lei

104 Filme de predare

91 Teste de evaluare si simulari de examen

Fise recapitulative

Rapoarte de evolutie in timp real


399 Lei

149 Lei


Alege o modalitate de plata din cele de mai jos:


Intrebari frecvente

ExamenulTau.ro este un produs online, sub umbrela INTUITEXT, marca proprietate a SC Softwin SRL. ExamenulTau.ro este singurul produs educational online din Romania recomandat elevilor din clasele V – VIII pentru pregatirea temelor zilnice, recapitularea de dinaintea lucrarilor de control si tezelor si in pregatirea pentru Evaluarea Nationala, clasa a VIII-a.

Platforma online ExamenulTau cuprinde sectiuni de testare, de invatare, recapitulare, autoevaluare, exersare si simulare de examen, care permit completarea cunostintelor printr-o strategie de invatare adaptata nivelului de cunostinte, prin identificarea eficienta a zonelor cu performante deficitare si ghidarea invatarii prin recomandari specifice.

Produsul educational online ExamenulTau NU ESTE:

 • Un CD / o culegere / un caiet de exercitii / un manual

  ExamenulTau este o platforma online, disponibila online, atata timp cat exista o conexiune la internet.

 • Valabil permanent

  Valabilitatea licentelor este de 1 an scolar si respectiv 2 ani scolari, in functie de pachetul de pregatire achizitionat. Dupa expirarea perioadei de valabilitate a licentelor va fi nevoie sa reachizitionati un pachet de pregatire pentru prelungirea accesului la platforma.

In prezent sunt disponibile pachete de pregatire la Romana, Matematica si respectiv, Romana+Matematica, valabile 1 an scolar sau 2 ani scolari.

Pentru detalii, acceseaza sectiunea Ce primesti.

Fiecare pachet contine filme de invatare-recapitulare, galerii de imagini recapitulative, probleme rezolvate pas cu pas, teste de fixare diverse, teste fulger, teste de evaluare de mai multe tipuri (pe capitol, multicapitol, teste recomandate, etc.), teste tip simulare de examen, etc.

Pentru detalii, acceseaza sectiunea Pregatire Matematica sau Pregatire Romana.

Pentru a accesa platforma online ExamenulTau si continutul acesteia, trebuie sa-ti creezi un cont. Crearea contului este gratuita. Pentru a accesa pachetele de pregatire sau orice sectiune a acestora, trebuie sa activezi mai intai pachetul dorit.

Activarea se face prin introducerea in aplicatie a codului/codurilor de licenta primit/e in urma achizitionarii unui pachet de pregatire.

Achizitionarea unei licente se face prin intermediul aplicatiei online. Preturile, precum si modalitatea de plata sunt specificate in sectiunea Abonamente.

Pentru a crea un cont acceseaza butonul Inregistrare si completeaza toate campurile solicitate. Crearea unui cont este gratuita, si iti ofera acces si la celelalte comunitati si site-uri din reteaua Intuitext – Softwin: didactic.ro, ViitoriOlimpici.ro, olimpiade.ro, suntParinte.ro

Pentru autentificare, trebuie sa completezi in sectiunea Autentificare numele de utilizator/e-mailul si parola pe care le-ai stabilit cand ti-ai creat contul. Dupa completare, apasa butonul Autentificare. Daca apare mesajul Utilizator sau parola gresita!, verifica daca ai scris corect datele de logare si daca nu este activat butonul Caps Lock de pe tastatura.

Daca ai uitat parola, te rugam sa folosesti functionalitatea Recuperare Parola.

Da, folosind numele de utilizator/emailul pe care l-ai stabilit la crearea contului si parola aferenta, si cu conditia sa ai o conexiune la internet.

Detalii livrare?

Pasul 1. Selecteaza materia sau pachetul de materii pe care doresti sa le cumperi.

Pasul 2. Alege modalitatea de plata. Aceasta poate fi facuta prin:

 • Card de credit sau de debit: VISA, Mastercard sau Maestro plateste online folosind unul din cardurile de debit sau credit. Iti asiguram o plata securizata prin procesatorul de plati international Avantgate, lider mondial pe piata electronica.
 • Transfer bancar: Dupa plasarea comenzii, vei primi prin email factura proforma cu toate detaliile de plata.
 • PayPal: solutie de plata online internationala, utilizata deja de milioane de clienti Toate masurile de securitate sunt incluse.
 • Ramburs la curier: Vei plati in momentul in care comanda va fi livrata.

Pasul 3.

 • Daca ai ales sa platesti prin card, transfer bancar sau PayPal, completeaza Datele de Facturare si Modalitatea de Plata, apoi apasa PLASEAZA COMANDA.
 • Daca ai ales sa platesti ramburs (plata la livrare), completeaza datele din formularul de comanda si apasa FINALIZEAZA. In scurt timp vei fi contactat de un reprezentant ExamenulTau.ro pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor de livrare.
 • Ai ales sa platesti prin card, transfer online, sau PayPal?

  Un email de confirmare va fi trimis pe adresa de mail completata de tine in formularul de comanda. Daca nu primesti mailul in 5 minute de la finalizarea comenzii, te rugam sa verifici si folderul SPAM.

  Vei fi contactat de un reprezentat ExamenulTau.ro pentru confirmarea comenzii, apoi vei primi licenta/licentele de activare pe adresa de mail completata de tine in formularul de comanda.

 • Ai ales sa platesti la livrare (ramburs)?

  Vei fi contactat de un reprezentant ExamenulTau.ro pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor de livrare, apoi un plic continand factura si licenta de activare va fi livrat la adresa oferita de tine.

 • Comenzile ExamenulTau.ro se livreaza prin posta sau Fan Curier.
 • Durata livrarii prin posta variaza intre 5-7 zile lucratoare.
 • Durata livrarii prin Fan Curier este de aproximativ 3 zile.
 • Comenzile peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
 • Costul transportului pentru comenzile mai mici de 150 lei va fi suportat de client.
 • Pretul transportului comenzilor mai mici de 150 lei variaza intre 10 lei si 30 lei, in functie de destinatie.
 • De exemplu: pretul livrarii in Bucuresti pentru comenzile mai mici de 150 lei este de 10 lei.
 • Pentru orice intrebari suplimentare referitoare la comanda ta, reprezentantii nostri iti stau la dispozitie de luni pana vineri, intre orele 10:00 - 17:00 la numarul de telefon 0372 156 300.

A. Instructiuni privind retragerea

Dreptul de retragere

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract fara a preciza motivele, in termen de 14 zile. Perioada de retragere este valabila 14 zile, incepand cu ziua incheierii contractului (achizitionarii licentei de utilizare). Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca. De exemplu: o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail, care sa cuprinda numele complet, adresa postala, numarul de telefon si adresa de e-mail. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat. Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii

In urma cererii de retragere va vom rambursa integral suma platita, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare. Costurile suplimentare reprezinta diferenta de pret intre costul de transport standard oferit de noi (livrare prin posta) si orice alta modalitate de livrare. Rambursarea se face fara intarzieri nejustificate si nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare. Nu sunt percepute comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

B. Model de formular de retragere

Daca doriti sa va retrageti din contract, este necesar sa completati prezentul formular.

Catre SC SOFTWIN SRL, cu punct de lucru in Bucuresti, Sectorul 2, B-dul Dimitrie Pompeiu, Nr. 10A, Cladirea Conect 1, Etaj 1, telefon 021 233 0780, fax: 021 233 0763, e-mail: contact@examenultau.ro

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse / prestarea urmatoarelor servicii _______________________________ , comandate la data ____________ / primite la data _______________

Numele consumatorului (consumatorilor) _____________________________

Adresa consumatorului (consumatorilor) ___________________________________

Data ___________________

Contact


Program Program
Luni - Vineri: 0900 - 1800
Telefon Telefon
0372 156 300